Begrafenis- en Crematie Vereniging "Workum en Omstreken"
 

Schrijf een nieuw bericht


Dank!
Bericht van D.J. de Jong - donderdag 19 april 2018
We willen graag Jeannette Reen bedanken voor haar uitstekende hulp en begeleiding na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder Boukje van der Zee-Moolenaar. Zij overleed op 31 maart jl. in Nij Statelân te Menaam. Hartelijke groeten van Wilma en Dirk de Jong uit Leeuwarden en Hette en Bep van der Zee uit Grijpskerk.

 

Welkom
Bericht van H.D.A.Althuis - vrijdag 17 februari 2012

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze vereniging. Dit gastenboek is bedoeld om u in de gelegenheid te stellen uw mening te geven.Het is niet bedoeld voor discussies. Respect staat voorop, beledigingen en ander onbehoorlijk gedrag worden niet getolereerd. De vereniging behoudt zich het recht 'onbehoorlijk' en kwetsende berichten en of reclame-uitingen te verwijderen uit het gastenboek. De vereniging reageert niet op de opmerkingen in het gastenboek. U ontvangt wel altijd via de mail een reactie.

Hartelijk dank.

H. Althuis voorzitter

 
 
.

 

 

 

 

 

 

 
Website

 

 

 

Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site?   Neem a.u.b. contact op met de webmaster (Dhr. John Tigchelaar) via   uitvaartver.workum@gmail.com

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.